Ida Angelica

Kategori: Style

Sombre/balayage

Såhär ser mitt hår ut just nu efter att ha färgat om det så att det blev till en kall mörkbrun färg och sedan lagt i lite slingor! Det är inte lika starka kontraster mellan det ljusa och det mörka i verkligheten. Det blev skitbra och det ser mycket naturligare ut än bara en färg i hela håret utan skiftningar. Jag trivs jättebra i det här!

stilinspo just nu

Two-pieces, högklackat med mesh eller snörning, armygröna byxor, trenchcoats, Adidas, inbakade flätor.

Balayage

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt det med hårfärgen så nu funderar jag på att lägga i några slingor igen och göra lite balayage. Inte lika mycket blondt jag har haft förut men nu mot vintern skulle jag vilja ha lite slingor och låta min riktiga, väldigt kalla hårfärg växa ut så att det ser naturligt ut. Jag ska kunna låta hårfärgen bara vara utan att färga om det så mycket - det kostar så mycket pengar att hålla på och ändra  och underhålla håret hela tiden. 

Innan jag färgade så hade jag även haft i aldelses för mycket silverschampoo så nu är det gråblått på visssa ställen längst ut i topparna och ljusbrunt i resten av håret, haha det måste fixas till!

Roséblondt hår

Håller just nu på att färga håret - roséblondt. Förhoppningsvis. Det kommer bli en mörk ombre i gyllene rosa typ. Funderade först på att haka på den grå hårtrenden med nån rikitgt ljus grå färg men nu är sommaren snart slut och den grå tonen till blek hy kommer inte alls bli smickrande - då skulle hela jag se grå ut.

Resultat kommer senare!

Adidas superstars

Alltså Aliexpress <3

Klickade hem ett par såna här skor nyss från Aliexpress. Jag har åtminstone fem fake-märkesplagg jag köpt på Aliexpress.com. Folk lär ju tro att jag har jättemycket pengar men så är inte fallet (nejnejnej), jag hittar bara billiga kopior av märkesgrejjer. Det är ungefär som eBay men det finns mycket mer kopior och det är mer företag som säljer än privatpersoner. Det är som att gå på en marknadsgata i en turistort i Turkiet fast online. Skor har jag köpt ungefär tre par det senaste halvåret, alla för ungefär 300 kr paret. Jag har blivit lite av en expert på vad man ska titta efter när man ska handa saker online. Vad man ska låta bli, vad man ska söka efter osv. Oftast ligger inte kopior under samma namn som märket, eftersom det är olagligt att tillverka och sälja kopior. Hoppas jag blir nöjd den här gången med. Skorna är ju såååå jävla snygga.

Adidas

Outfit från 13 juli. 

Usch vilken tråkig sommar det har varit. Vädermessigt. Utan sol känns sommaren helt bortkastad för mig som älskar värme och sol. Fast den har väl varit helt okej ändå. Känns bara deppigt att snart behöva vänta ett helt år innan det blir varmt i Sverige igen. Vill fly Sverige och åka till min bästa kompis i Australien. Det skulle vara så underbart! Min andra halva går inte med på det tyvärr. 

Jag tänkte göra några inlägg här för att jag har inte skrivit på ett tag och det finns en hel del att berätta. Stay tuned.

Min första Glossybox

Den här månaden fick jag min första glossybox, bestämde mig för att börja prenumerera för att man verkade få så bra grejjer för ett litet pris. 129 kr för fem produkter är jäkligt bra - speciellt när det är bra produkter också! Den här månaden va det temat "Summer Countdown" och därför fick man ite saker som kan va bra att ha i sommar. Jag fick ett läppstift, som var lite fel färg för sommaren enligt mig- mörkrött. Snyggt men kanske inte den här årstiden? Solkräm? Jag använder aldrig solkräm - vet att jag borde men får inte en gnutta färg när jag går med solskydd, även fast folk säger att man får det ändå. Inte jag, inte i Sverige. Sen fick jag ett allt-i-allo balm som man kan använda till torra områden på kroppen. Jag har det just nu på läpparna och det känns väldigt bra - bara naturliga oljor. Jag fick också ögonbrynsfärg som jag inte kommer använda mig av alls eftersom jag redan äger världens bästa ögonbrynsfärg - refectocil. Det sista var ett nagellack från MakeUpStore som ska stärka naglarna, den ska jag testa nu.

Har så svårt att bestämma mig..

 

Jag tycker att Nike har kommit ut med så fruktansvärt snygga shorts (trosor??). Jag har ett par sedan tidigare och de är så bekväma att träna i. Man måste va väldigt självsäker för att ha såna här på gymmet dock! Vill beställa ett par men har sån beslutsångest för vilken färg jag ska välja, lutar mot de svarta...

Finns att köpa här.

Ny dator

Det är såhär att jag har skaffat mig en ny dator. En ny snygg, ren, fräsch dator. Jag har tänkt länge på att skaffa en ny, min gamla är trots allt 5-6 år gammal och alldeles för liten. För det mesta använder jag min iPad men på senare tid har jag kännt att jag inte kan använda iPaden till allt. T.ex skriva blogginlägg och kolla på netflix via TV:n. Och att redigera filmer kommer bli så mycket enklare då jag fick ett hyffsat videoredigererprogram redan installerat på datorn - vilket jag har velat haft eftersom jag har skaffat mic, jag har en ny gitarr och en kamera jag kan spela in med. Det jag vill komma fram till är att jag äntligen kommer kunna lägga upp lite covers på youtube med okej kvalité. Jag har smyckat ut datorn med lite marmor-kontaktplast. Skitsnyggt blev det!

 

Mitt nyrenoverade rum

Såhär ser det ut i mitt rum nu efter att pappa lade in nytt golv och jag fick måla alla möbler vita. Först var jag arg för att mamma och pappa ville lägga nytt golv för att det verkade så omständigt och innan hade jag vitt golv, vilket jag föredrog. Jag tycker om när det är så ljust som möjligt. Men det vita golvet var fult och slitet, det hade ändå varit med sedan huset byggdes -91, så det var väl dags för att byta. Så istället för vitt golv blev möblerna vita i kontrast till det nya mörkare golvet. Det blev så mycket fräschare och alla detaljer i rummet är jag jättenöjd med.

Milian fick en egen liten hylla över sängen med en kronformad ljushållare, vilket jag tyckte var urgulligt då Milian heter Prins i efternamn. Farmor va inte riktigt med på noterna om Milians riktiga namn de första månaderna efter Milian kom så därför kallade hon honom för prinsen. Därför fick han heta det i mellannamn sedan när han skulle döpas. 

Jag får väl kanske byta ut den ena bilden på honom sen när den nya knodden kommer i Augusti. Jag måste vara den stoltaste mostern i världen. Vet inte om det är särsklit normalt annars det här.