Ida Angelica

Kategori: Med mina kära

"Skvaller"

Tre bilder från när jag och Gustav var och tittade på "Skvaller" på Uppsala Stadsteater. Rikigt rolig och jag skrattade högt flera gånger, Gustav likaså. Jag tycker om att gå på teater men det är inte så ofta det är nån teater som lockar. Men den här var rikigt rolig. En fars med massor av missförstånd!

Det finns ett litet galleri på Stadsteatern som vi kollade in i pausen, då jag tog en lite rolig bild av Gustav som kollar in tavlorna. Inte alls stagead.

Alla hjärtans dag

Min alla hjärtans dag spenderades med min fina pojkvän och min fina familj. Gustav är så bäst, vi lär fortfarande känna varandra men han vet så mycket om mig redan och lyckades köpa en väldigt fin present till mig- ett litet kit med lotion, body scrub o andra grejjer. Hade inte förväntat mig att få någonting, det räcker ju att spendera dagen med honom <3

På kvällen åt vi middag med släkten för att fira Camilla som fyllt 26 år. De sista bildern är faktiskt inte från i lördags utan de är faktiskt från julafton- då Emelie berättade för familjen att hon var gravid igen!  Det var så himla fint när hon och Milian kom och gick in med det hjärtformade paketet som Milian fick öppna framför familjen. Inuti låg hennes positiva graviditetstest. Min första tanke då va "men varför har hon gett honom en termometer?" Sen trillade poletten ner. Jag ska bli moster till en till liten knodd i Augusti <3

Gustavs födelsedag

 

11 februari. Han fyllde 21 och börjar bli gammal. Jag fyller 20 om en månad och har så mycket åldersnojja att jag vill gräva ner mig i ett hål. Jag hade iaf bakat cheesecake och vi åt upp nästan halva direkt för vi är "i-början-av-förhållande-mys-och-ät-allt-du-kan-och-bli-tjock-fasen". Pizza åt vi också på en mysig restaurang för när det är födelsedagsfirande så är det fancy dinner som gäller, haha. Myys <3

Söndagen 8/02

Bakissöndag. Var på Linneas 20-årfest i lördags men glömde tyvärr att ta med mig kameran och tog inga mobilbilder heller. Men såhär såg min söndag ut. Tog hem mina gamla wii-spel som har varit hos Emma hur länge som helst, men saknade det inte förrän förra veckan när jag blev rikitgt sugen på att spela Mario Kart, så jävla kuul!!

Btw, älskar min BUS-fläck på handen på översta bilden -.-'

Lite smått oklart från nyår

Här är några smått oklara bilder från nyår, kvällen spenderades först hemma hos Elin där vi åt middag och sedan drog vi vidare hem till Kajsas mammas lägenhet och fortsatte kvällen med massa underbara filurer. Vid tolvslaget tog den fina gruppbilden. Jag vart kvar där ända tills halv sju på morgonen då första bussen gick hem.. 

Jag hoppas innerligt att det här året kommer bli hundra gånger bättre än det föregångna. 2014 var rent utsagt ett jävla skitår. Året började iaf bra <3

Idre fjäll och julafton

Julen i år spenderade jag med familjen uppe i Idre fjäll. Min fina familj. Jag fick för mig att jag skulle lära mig att åka snowbard vilket medförde att jag spenderade många timmar i barnbacken medan resten av familjen var ute i dem större backarna och åkte skidor. Jag hann inte bli så bra som jag velat för att jag åkte bara i tre dagar men det var ganska kul - ibland. Jag har blivit så dålig på att lära mig nya saker, jag har ingen motivation och dålig vilja, jättetråkigt.

Men julafton var iaf den mysigaste på länge, även fast inte pappas sida av släkten var med som i vanliga fall. Jag bad Tobias ta lite bilder när jag och pappa var i backen medans resten av familjen gick och dansade runt julgranen på torget med alla andra barnfamiljer. Jag ångrade lite att jag inte följde med - men jäger i backen med pappa satt inte helt fel det heller. Milian det lilla busfröet tycker även att min kamera är jätteintressant så jag kan knappt ta fram den och fota honom innan han står två centimeter från linsen och vill titta igenom alla bilder jag har på den. Fick iaf en bild på honom när han hade på sig sin skjorta och fluga och en när han klär julgranen med Camilla - så söööt. 

Julmys hos AddeFredagen innan julafton var jag hemma hos Adde och julmyste med mina kära vänner. Vi bakade pepparkakor, drack glögg och bara umgicks. Adde bjöd även på jättegod mat. Vi gör det här varje år - firar lite jul med varandra eftersom att alla självklart vill vara med familjen på julafton. I slutet av kvällen spelade vi ett sällskapsspel som heter "Ryktet går". En variant av 'viskleken' kan man säga, fast man ritar istället. Detta resluterade i en hel del skatt kan jag säga..

Addes 20-årsfest

I lördags var jag på Addes 20-årsfest. Dåren bjöd på all alkohol (inte mig emot) och det blev en toppenfest med bl.a beerpong som jag tillslut valde att inte va med på pga av tidigare erfarenheter av snéfyllor. Hajpojken aka Skantz, aka Kristoffer släpade sig till och med ner från Umeå för att joina oss på festen och det var urkul. Kvällen slutade med att vi åkte hem till mig och tittade på Pirates of the Caribbean mitt i natten, det var lite random (logiken när man är full?). Jag hade väldigt roligt iaf och istället för att babbla på om hur det var så lade jag upp några bilder istället.

Mammas fina tatuering

I fredags var jag med mamma till tatueringsstudion. Hon har sedan länge velat göra en tatuering med alla döttrarnas namn, så så elv det Jag tycker att den vart jättefin och jag vart så sugen på att boka en tid till mig själv när jag var där. Jag vet vad jag vill göra och jag vet vart jag vill ha den, så nu längtar jag bara efter att få göra den!

Vintermarknad

Idag var jag på Ulva marknad med nästan hela familjen. Det är så mysigt att gå runt och titta i alla stånden. Julkänslan börjar sakta men säkert börjar krypa sig på och jag tycker för en gångs skulle att det ska bli lite mysigt med julen. Första advent är redan nästa helg. Jag tänkte spela in lite jullåtar och lägga upp här varje söndag i advent, om jag hinner. Jag ska iaf hinna göra två, men målet är ju att göra en till varje södag framöver. Vi får se.