Ida Angelica

Kategori: Allmänt

Skärrad

Jag färgade mitt hår mörkare i förrgår för att jag skulle kunna använda Camillas gamla löshår, men sen när jag provade det igår så insåg jag att jag behövde tvätta det. Till er som har sett The Ring 2 - det va inte kul. Under hela oktober har jag varit extremt taggad på Halloween och därför sett massa spökprogram och skräckfilmer, vilket har resulterat i att jag inte alls är taggad längre för jag är så skärrad att jag knappt kan sova om nätterna- typiskt mig. I flera scener i The Ring 2 så kommer den äckliga tjejen upp i badkaret med sitt långa mörka hår och det var ingen trevlig bild att ha i huvudet när löshåret hängde över badkarskanten. Blev så paranoid och rädd för att jag skulle gå in i badrummet och ha glömt bort att det hängde där så var tvungen att lägga det på en handduk istället.

Nallebjörnen

Har nyss varit ute på promenad med Tereses hund Nalle. Hennes syskon och föräldrar var inte hemma idag så jag fick ta hand om Nallepojken ett tag. Han är så snäll att gå ut med, kanske för att han är tio/elva år gammal och luskar lugnt bredvid en. Jag älskar att gå ut på promenader, jag skulle vilja ha en egen hund att gå ut med för att det finns aldrig några andra som vill gå på promenader med mig (inte alls deprimerande).

Vem är jag?

Jag heter Ida Angelica Ericsson och är 19 år gammal. Jag bor med min mamma och pappa i en villa i lilla skithålan Björklinge två mil norr om Uppsala. Här finns det många människor med mindre antal hjärnceller än medelvärdet i Sverige, och många väljer i min ålder att flytta härifrån. Men här trivs jag. 

Jag har även två systrar som lever sina egna liv inne i Uppsala. De är mina två mufflipluffsar (starkt ord som används när inget annat strakt kärleksfullt ord duger). De är helt enkelt mina ögonstenar och jag vet inte vem jag skulle växt upp till att bli utan dem.

Jag har ett stort intresse för musik- och filmproduktion och träning(nej jag är inte fitness). Jag kan inte komma på något mer än det, kanske för att det är i stort sett det mitt liv består av nuförtiden. Jag har inte så mycket annat att göra om dagarna eftersom jag tog studenten i våras från skolan Grafiskt Utbildningscenter. Där pluggade jag Film, Ljud- och TV-produktion. Eftersom jag inte valde att plugga vidare direkt så jobbar jag någrta gånger i månaden på hotellet Radisson Blu, men annars är mina dagar händelselösa när det kommer till saker andra människor tycker är ambitiöst (det gäller att ha självinsikt).

Förövrigt är jag en väldigt spontan, kärleksfull själ med mycket att säga. Det jag värderar mest i livet är mina fina vänner och min fina familj som ni säkert kommer att få se mycket av. 

Ni kommer få lära känna mig bättre med tiden och bättre för varje inlägg som skrivs. Ha de bra så hörs vi!

---IA---

Det var det här med att blogga..

Jag har länge funderat på det. Nu får vi se hur det här slutar. Jag har många gånger startat bloggar och har säkert en användare på varenda bloggportal som finns därute. Men nu skulle jag vilja ha någonstans att skriva av mig och dela med mig. Framförallt för att ha som minne nu när jag tagit studenten men också en liten samlingsplats för små projekt jag har. 

Jag vill dela med mig av mitt vardagsliv, mina tankar och mitt intresse för musik- och filmproduktion. Med tanke på att jag sedan studenten inte skrivit någon sammanhängande text whatsoever så kan det kanske bli lite stapplande men vi får hoppas på det bästa.