Ida Angelica

Mitt nyrenoverade rum

Såhär ser det ut i mitt rum nu efter att pappa lade in nytt golv och jag fick måla alla möbler vita. Först var jag arg för att mamma och pappa ville lägga nytt golv för att det verkade så omständigt och innan hade jag vitt golv, vilket jag föredrog. Jag tycker om när det är så ljust som möjligt. Men det vita golvet var fult och slitet, det hade ändå varit med sedan huset byggdes -91, så det var väl dags för att byta. Så istället för vitt golv blev möblerna vita i kontrast till det nya mörkare golvet. Det blev så mycket fräschare och alla detaljer i rummet är jag jättenöjd med.

Milian fick en egen liten hylla över sängen med en kronformad ljushållare, vilket jag tyckte var urgulligt då Milian heter Prins i efternamn. Farmor va inte riktigt med på noterna om Milians riktiga namn de första månaderna efter Milian kom så därför kallade hon honom för prinsen. Därför fick han heta det i mellannamn sedan när han skulle döpas. 

Jag får väl kanske byta ut den ena bilden på honom sen när den nya knodden kommer i Augusti. Jag måste vara den stoltaste mostern i världen. Vet inte om det är särsklit normalt annars det här.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas