Ida Angelica

Workout essentials

En del saker måste man bara ha med sig till gymmet. För mig är ett absolut måste musik i öronen i ett par bra hörlurar- som för många andra. Träning är min egentid där jag bara villl stänga av omvärlden i nån timme och bara fokusera på träningen. Ett par riktigt bra kåpor hjälper mig med det. Dem jag har blockerar ut det mesta ljudet runtomkring och ansluter vi bluetooth, vilket är ett stort plus. Ett orosmoment som sladden till hörlurarna skulle jag haka upp mig totalt på under träningen, speciellt om man är ute på en springtur. 

Vatten. En bra vattenflaksa som rymmer mycket vatten. Min köpte jag billigt på Ica Maxi.

Ett par sköna dojor. Skorna är viktiga under träningen, men man måste ha ett par anpassade skor till vad man utövar för sorts träning. Om man ska ut på asfalt och springa så är det viktigt att ha ett par skor som ger dig mycket stöd så att du inte skadar knän och benhinnor t.ex. Om man utför mycket tunga lyft på gymmet som kräver rejät med stabilitet i fötterna kan man testa ett par tyngdlyftarskor. Efterom att jag för det mesta utför ganska basic övningar på gymmet så funkar de med ett par free runs eller roshe runs, som inte är helt platta men ger inte det bästa stödet man kan tänka sig. De är något mittemellan. Här finns det lite olika alternativ till rosheruns.

Om man är dålig på att strecha som jag ör så är ett bra alternativ en foam roller. Man rullar helt enkelt kroppens stela och ömma delar på den så hjälper den till med att massera ut knutar och spänningar. Det var inte förrns jag använde en sån här jag insåg hur stela mina muskler faktiskt var- det gjorde väldigt ont att rulla på den.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas