Ida Angelica

Gym fails

Tycker att det här videon va så rolig... Visssa av dem som är med gör inte ens bort sig utan använder bara en maskin som är till för en specifik övning för att göra en annan övning som tränar en annan del av kroppen. Tycker det är så roligt att se att dem är med i en film med "gym fails" när de bara har varit uppfinningsrika! Jag brukar känna mig lite smått utstirrad på gymmet ibland när jag hittar på övningar på samma sätt. 

Vissa gjorde ju faktiskt helt knas men vaddårå? Lite jobbigt att hamna i en video med fails på youtube när man säkert redan är osäker på vad man håller på med på gymmet. Fick nästan lite dåligt samvete för att jag skrattade. Och killen som stönar? Obekvämt. Har själv en "stönare" som brukar dyka upp på mitt gym. Det är jävligt bra att han tar i allt han kan men jag blir så fruktansvärt obekväm av nån anledning och kan inte alls koncentrera mig på träningen. Då skruvar jag upp volymen i hörlurarna på max så att jag inte hör något överhuvudtaget utom musiken.

Då blir jag självmedveten om att jag kanske gör något frånstötande ljud eftersom att jag inte hör mig själv. Låter säkert som att jag har astmaattack efter konditionsträningen. Fast sen kommer jag på att jag inte bryr mig ett skit om vad dem som ör där tycker så vad gör det då? Det är vikitgt att komma ihåg att man är där för att det ska vara ansträngande för kroppen, inget annat. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas